Оператори-Скопје

 • Објавен на 1.2020
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 23.01.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на Оператори за работа во Скопје.

 

Потребни квалификации:

 • Основно познавање на компјутери,
 • Завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство,
 • Познавање од областа на спортот е пожелно.

 

Личен профил :

 • Комуникативна и одговорна личност,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиентите,
 • Самоиницијативност и посветеност на работа.