Автомеханичар

За компанијата: Сервис Илија е фамилијарен бизнис кој почнува со работа во 1980 година и е овластен сервис на возилата од гамата на: FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO и JEEP во и вон гарантен рок. Покрај овие возила, Сервис... повеќе за компанијата »

Сервис Илија објавува конкурс за автомеханичар

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование - техничко училиште
 • 2 години работно искуство во поправка на моторни возила
 • Способност за тимска работа
 • Возачка дозвола - Б категорија
 • Пожелно е познавање на Англиски јазик

Опис на работно место:

 • Дијагностика на возила
 • Поправка и одржување на возила
 • Контрола на извршени сервисни активности
 • Користење стручна литература

Нудиме:

 • Конкурентска плата
 • Можност за техничко усовршување во работата
 • Безбедна и пријатна атмосфера

Вашата биографија (CV) може да ја испратите на [најави се за да го видиш е-маилот]  или јавете се на  075-427-771 / 075-234-020

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »