Поло Маркет - касиери

  • Објавен пред 4 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 16.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Поло маркет Црниче 

има потреба од продажен персонал

 

Потребни квалификации:
завршено средно образование
со или без работно искуство
основно познавање на компјутери
способност за работа во смени
 

Ние нудиме:
пријатна работна атмосфера
навремена исплата на плата
регрес на годишен одмор (К-15)
можност за напредување


Вашата биографија може да ја испратите на следниот маил: tollaks@yahoo.com

КЛИКНИ