Осигурителен Брокер

 • Објавен пред 4 месеци
 • ОБД Полиса Плус АД
 • Активен до 13.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Осигурително брокерско друштво ПОЛИСА ПЛУС АД Скопје oбјавува оглас за вработување на: Осигурителен Брокер 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Лиценца од Агенција за супервизија на осигурување за вршење брокерски работи
 • Најмалку 1 година искуство во осигурување
 • Одлично познавање на работа со MS Office(Word, Excel, Power Point)
 • Изразени комуникациски и организациски способности 

 Опис на работата:

 • Комуникација со постоечки и потенцијални клиенти
 • Анализирање на потребите на клиентот поврзани со осигурување, подготовка на понуди и презентирање пред клиентите, како и нивно запознавање со правата и обврските
 • Доследно исполнување на плановите за продажба

Кандидатите во своите пријави да вклучат:

 • CV
 • Копија од лиценцата за вршење осигурително брокерски работи

Вашите апликации испратете ги најдоцна до 31.08.2019 година на следната маил адреса: info@polisaplus.com.mk.
 

КЛИКНИ