Деловен асистент

 • Објавен пред 2 недели
 • Хелиос Македонија
 • Активен до 30.06.2022
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Хелиос Македонија дооел

Босна и Херцеговина 55

1000 Скопје, Македонија

 

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА има потреба од нови соработници на следните  работна позициja:

 

ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ

 

Потребни квалификации:

 • Образование – ВСС, ССС
 • Употреба на основен Microsоft Office пакет
 • Користење на англиски јазик
 • Активен возач (“Б” категорија)
 • Со и без работно искуство

 

Задачи и одговорности:

 • Процесирање на нарачки од купувачи и до добавувачи
 • Комунукација со клиенти
 • Евидентирање на влезна и излезна документација  

 

Профил на личност:

 • Комуникативна , одговорна ,пријатна и стабилна особа

 

Доколку ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV - на e-mail адреса [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 30.06.2022 год.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »