Се бара пица мајстор и работник з аво кујна

  • Објавен пред 6 месеци
  • Капитол Плеј ДООЕЛ
  • Активен до 12.01.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Капитол Плеј има потреба од пица мајстори со работно искуство и вработени за во кујна со претходно работно искуство во работа со подготовка на ладни сендвичи и топло-ладни даски. Информации и апликации на email: biljana@capitolmall.mk или на тел. број 075 831 516.

КЛИКНИ