Финансиски работници

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

Активни огласи од ДГТУ ГАМА ГРАДБА ДООЕЛ:

Правник - Референт за јавни набавки и администрација

Краток опис на работна позиција:

 • Изготвување и издавање на фактури, изготвување на компензации и средување на документи за книжење;
 • Подготвување и обработување на статистички податоци како основа за изготовка на анализи и информации;
 • Врши административно технички работи;
 • Води сметководствени работи и административна коресподенција;
 • Секојдневна координација и блиска соработка со сметководство;
 • Водење на интерна материјална и финансиска евиденција;
 • Денарски и девизни плаќања.

Основни услови:

 • ВСС  (предност имаат кандидати со Економски Факултет, минимум 5 години работно искуство);
 • Познавање на работа на компјутер (МS office);
 • Решавање на проблеми;
 • Поставување на приоритети;
 • Комуникациски и организациски вештини.

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »