Оператор во Call Center на Албански јазик

Активни огласи од Паблик Медиа - Вирал:

Оператор во Call Center

Станете дел од нашиот млад и амбициозен тим!

Public Media-Viral e сопственик на брендот akcija.com.mk водечка онлајн продавница во Македонија која се занимава со увоз, производство, малопродажба и големопродажба на производи како и маркетинг услуги.

Отворена е работна позиција за:

Оператор во Call Center на Албански јазик

Опис на задачите:

 • Комуникација на социјални мрежи, Facebook, Instagram.
 • Секојдневна телефонска комуникација со клиенти.
 • Внесување на податоци во одредени апликации / бази.

Профил на кандидатот:

 • Одлично познавање на Албански јазик говорење и пишување
 • Добри комуникациски вештини.
 • Способност за решавање на проблеми во одреден временски период.
 • Трпение и способност за работа со комплексни клиенти.
 • Одговорен и професионален пристап кон работата, тимски дух.
 • Високо ниво на самоиницијативност и мотивација за постигнување резултати.

Ние нудиме:

 • Динамична и одговорна работа во компанија со постојан раст.
 • Континуирано професионално усовршување.
 • Mожност за напредок со постигнатите резултати.

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »