Агент за продажба на терен (Скопје)

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПАВ Мотиви:

Data Entry (Russian language) - Правник

ПАВ Мотиви за потребите на својот клиент МТЕЛ ДОО Скопје, лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна телефонија, мобилна, телевизиска и интернет комуникација со над 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија, објавува оглас за

АГЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН (СКОПЈЕ)

Профил на работната позиција:

  •  Реализација на посети кај постоечки и потенцијални клиенти на МТЕЛ ДОО Скопје со цел директна продажба на производи и услуги од портфолиото на МТЕЛ или извршување на промотивни активности;
  • Работа на терен;
  • Грижа за клиентите и следење на реализацијата на договорите;
  •  Обезбедување високо квалитетна услуга преку следење на специфични процедури за работа.

Профил на кандидатот:

  • Одлични комуникациски вештини и развиени продажни вештини и моќ на убедување;
  • Eнергична, одговорна и посветена личност;
  • Претходно искуство во продажба/ директна продажба/ телемаркетинг или грижа за корисници ќе се смета за предност;

Поседување на возачка дозвола Б категорија.

Услови:

  • Загарантирана основна плата;
  • Дополнителни бонус/провизија, согласно постигнати резултати;

Работно време: 09:00-17:00ч

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на копчето за брза апликација или со испраќање на CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН.Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција и регрутација во склад со законот за заштита на лични податоци.

*Кандидатoт, во секое време, може да ја повлече согласноста со испраќање на известување на електронската пошта  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »