Комерцијалист за телефонска продажба

УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје - Лидер на пазарот во увоз и продажба на бои, лакови и материјали за градежништво, кој својата водечка позиција ја одржува преку континуирана иновација во тргувањето, објавува оглас за вработување на:

 

Комерцијалист за телефонска продажба 

 

Потребни квалификации

  • ССС 
  • Работно искуство на иста или слична позиција
  • Одлично познавање на MS Office и работно познавање од компјутери
  • Одлично познавање на пишан и говорен Албански јазик

 

Профил на личност:

  • Одлични продажни, организациски и комуникациски вештини
  • Самоиницијативност и амбициозност
  • Висок степен на одговорност, ефикасност и ефективност
  • Динамична и мотивирана личност, насочена кон остварување резултати
  • Планирачки способности, приспособливост и насочен кон предизвици
  • Следење на состојбата на наплата на постојаните и новите купувачи

 

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим на работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ за телефонска продажба. Работниот однос ќе се заснова на период од 3 месеци со можност за продолжување на истиот и на неопределено

Ве молиме доставете ја Вашата биографија (CV) на следната e-mail адреса: univerzalk@univerzalk.com.mk

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ