Junior .NET Developer

 • Објавен пред 3 недели
 • Семос ДОО Скопје
 • Активен до 12.06.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Junior .NET developer

Бараме Junior .NET програмер за развој на софтвер со користење на јазици и технологии од .NET framework-от. Избраниот кандидат ќе работи под менторство на искусни колеги, ќе развива нови апликации и ќе одржува постоечки апликации.

Од идеалниот кандидат очекуваме да има желба за учење и да биде тимски играч со развиени комуникациски вештини. Доколку имаш страст за работа со .NET технологии и се пронаоѓаш во описот на работното место тогаш би сакале да те запознаеме.

Одговорности:

 • Развој на софтверски апликации според спецификација
 • Дебагирање, идентификување и решавање на проблеми во код
 • Соработка со интерните тимови при дизајнирањето и имплементацијата на софтверските решенија
 • Креирање на документација за време на целиот животен циклус на развој на софтверот

Потребни квалификации:

 • Со или без работно искуство со .NET технологии (C#)
 • Основно познавање на релациони бази на податоци (MS SQL Server)
 • Желба за учење

Што нудиме:

 • Менторство од членови на искусен тим
 • Можност за посета на голем број курсеви
 • Можност за сертификација

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите може да го испратат своето CV на [email protected] со назнака „Семос вработување“.