Bato&Divajn Graphic Center објавува оглас за Координатор во комерција

Bato&Divajn Graphic Center водечка компанија во графичката индустрија,

Објавува оглас за вработување на

Координатор во комерција

Потребни квалификации:

  • Завршено релевантно високо образование (Машински или Економски факултет);
  • Претходно работно искуство на слична работна позиција во сегментот на Б2Б продажба на (индустриски) печатени флексо материјали, следење, организирање и координирање на процесот од нарачка преку производство до испорака на печатени ќе се смета за предност;
  • Одлично познавање и активно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен);
  • Одлично познавање и напредно работење со апликациите од MS Office пакетот (Word, Excel, Power Point, Outlook);
  • Подготвеност за адаптација и учење на имплементираните работни системи и софтвери, дополнителна аналитичка анализа на барањата за понуди за печатени материјали, изработка на калкулации и доставување на понуди;
  • Високо развиени комуникациски, организациски, преговарачки, презентациски способности како и способност за работа во динамично работно опкружување и индивидуално исполнување на поставени таргети за продажба;
  • Возачка дозвола Б категорија.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) и скорешна фотографија со наведување на позицијата за која аплицираат, најдоцна до 30.03.2017 год. на:

Графички центар БАТО & ДИВАЈН

ул. Борис Трајковски бр.314, 1000 Скопје,

e-mail: careers@batodivajn.com

www.batodivajn.com

* Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе бидат повикани на селекциско интервју

КЛИКНИ