Администратор

  • Објавен пред една недела
  • Давид компјутери
  • Активен до 26.01.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Оглас за работна позиција во Давид Компјутери ДООЕЛ, седиште Скопје - Администратор

Потребни знаења и вештини:

*одлични комуникативни и продажни вештини

*способност за тимска работа

*Познавање на MS OFFICE

*ВСС, предност (Економски и Правен факултет).

Вашата апликација може да ја пратите на email: [email protected], со назнака АДМИНИСТРАТОР.

 

 

.