Магацински работник, Илинден-Скопје

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ЕСИ
 • Активен до 30.09.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

ЕСИ (Employment Services International) за потребите на водечка Компанија од областа на транспортот, логистиката и шпедицијата, поради проширување на својот тим, има потреба од:

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК – (ИЛИНДЕН,Скопје)                                                                    

Потребни квалификации:

 • ССС – Средна стручна спрема;
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност, но не е задолжително;

Опис на работните задачи:

 • Прием на стока (физички) и складирање на примената;
 • Распоредување на робата по различни локации;
 • Организација на магацин и подредување на роба;
 • Подготвка роба, по претходно добиени налози;
 • Активности поврзани со попис на стоката;
 • Учество во товар и растовар на возило/а при испорака и прием на производи;
 • Поднесување извештај за оштетена роба;
 • Следење на  роковите на стоката;
 • Одржување на хигиена во магацинот.

Личен профил:

 • Одговорност и професионалност во извршувањето на работните задачи;
 • Способност за работа под притисок;
 • Иницијативност, флексибилност и енергичност.

Нудиме:

 • Време на вработување: на определено време со можност за продолжување;
 • Работна недела: 40 часа неделно;
 • Обезбеден превоз;
 • Фер и коректно плаќање.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

Ќе бидат контактирани сите кандидати, кои ги исполнуваат општите услови за работа.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[најави се за да го видиш е-маилот] , www.esi.mk