Графички дизајнер

За компанијата: СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 28 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија... повеќе за компанијата »

СЕТЕК ВРАБОТУВА

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

 

Работни обврски:

 • Дизајн и графичко уредување на маркетинг и промотивни материјали
 • Дизајн и продукција на веб банери за веб страната на компанијата
 • Подготовка на припреми за печатење

 

Квалификации:

 • Познавање на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign
 • Минимум 2 години искуство на позиција графички дизајнер
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на глобалните трендови во областа на дизајн
 • Креативност
 • Флексибилност
 • Подготвеност за тимска и самостојна работа

 

Ние ви нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Тимска работа
 • Можност за постојано надградување

 

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме да доставите Ваше CV (кратка биографија) и портфолио на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за кое работно место аплицирате. 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »