Референт за обработка на штети

За компанијата: Друштво за осигурување. Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа. Групацијата... повеќе за компанијата »

Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа.

Групацијата е  застапена со 40 Друштва за осигурување во рамките на 18 држави во Европа, и истовремено преку своите 23.500 вработени врши услуги насочени кон задоволување на потребите на своите клиенти .

Во Република Македонија УНИКА е присутна 20 години преку своите две друштва за осигурување – УНИКА АД Скопје и УНИКА ЛАЈФ АД Скопје, со што на нашите вработени им нудиме динамична работа со можност за професионален развој и надградба, како и одлични услови за работа во средина со професионален и амбициозен тим .

Во согласност со нашата цел и стратегија, имаме потребa од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната позиција :

СОРАБОТНИК ЗА ОБРАБОТКА НА ШТЕТИ

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ

  • Комуникација со клиенти
  • Пријава на штети, комплетирање на досие за штети согласно законските рокови и Правилниците и Упатствата на Друштвото
  • Проценка, ликвидација и исплата на штети

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Средно или високо образование
  • Познавање на работа со компјутери
  • Организациски вештини и тимска работа
  • Комуникациски вештини

НУДИМЕ

  • Избраниот кандидат ќе работи со полно работно време од понеделник до петок
  • Работа во современи работни услови
  • Можност за континуирано напредување и усовршување

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси,испратете персонална биографија (CV) на следната e-mail адреса најдоцна до 14.06.2024 година :

[најави се за да го видиш е-маилот]

За сите  прашања поврзани со обработката на Вашите лични податоци, видете во Известувањето за приватност на кандидати за вработување .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »