.Net Software Developer

 • Објавен пред една недела
 • БЛАФСОФТ
 • Активен до 13.10.2019
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Фирмата за развој на софтвер, БЛАФСОФТ од Скопје, бара еден 
mid-level .Net Developer за дополнување на својот тим.

Неопходно:

 • Познавање на C#, MVC и SQL Server
 • HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap
 • Познавање на Web Services
 • Одличен Англиски
 • Независност во работата (self-starter)
 • Желба за константно учење и надградување

Пожелно:

 • Windows Services
 • Winforms апликации
 • Xamarin Forms / Xamarin Android
 • AngularJS
 • React Native
 • NodeJS
 • Vb.Net
 • Завршен факултет ФИНКИ, ФЕИТ или адекватен информатички смер

Што добивате:

 • Одлична заработка (плата според искуството)
 • Full Time вработување (во Скопје)
 • Можност за учење нови работи и брзо напредување
 • Работа со најнови технологии
 • Наградување за оствареното
 • Одлична работна средина (млад, стручен, енергичен тим)

Доколку се пронаоѓате во горе наведеното и сте заинтересирани за супер интересна и динамична работа, пратете го вашето CV на: 
contact@blafsoft.com   

Ве чекаме!!!

КЛИКНИ