„AAM“- GSA на Adria Airways, бара кандидати за вработување

  • Објавен пред 5 месеци
  • AAM Дооел Скопје
  • Активен до 20.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

1. „AAM“-  GSA на Adria Airways, бара кандидати за  вработување .

УСЛОВИ:

  • Цертификати R1/T1 (IATA) и AMADEUS
  • Англиски јазик
  • Возачка дозвола
  • Со или без работно искуство

2. На млади и образовани луѓе, со активно познавање на аглиски јазик,

им се нуди едукација во школскиот центар на ADRIA AIRWAYS

и во зависност од постигнатите резултати – можност за вработување.

 

 

CV да бидат испратени на aaminfo@aam.com.mk

 

КЛИКНИ