Тренер (Обучувач)

 • Објавен пред 2 недели
 • Majorel
 • Активен до 28.06.2022
 • Позиција: Тренер/спортски работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Majorel:

Customer service Representaitve German language

КОИ СМЕ НИЕ:

Majorel обезбедува корисничко искуство и задоволство во име на некои од најпочитуваните светски брендови. Обезбедува корисничка поддршка за бизнис клиенти, како и дигитални решенија во различни индустрии.

 • 400+ бизнис клиенти глобално
 • 36+ држави
 • 12+ години просечно партнерство со бизнис клиентите
 • 69 000 вработени глобално

Развивме уникатна компаниска култура каде што ќе се чувствувате згрижени, поддржани, слушнати и ангажирани во компанијата уште од првиот ден. Нудиме динамично работно место засновано на почит и меѓусебна доверба, каде што секој има глас и има удел во одлучувањето. Сега сме во Македонија со нашите сосема нови канцеларии и нов тим од професионалци.

Придружи ни се и биди дел од нашиот нов Мајорел тим во Македонија!

Тренер (Обучувач)

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ:

 • Обезбедување обуки за нови вработувања, официјални обуки за помошен персонал и обуки за меки и технички вештини;
 • Присуствување на сесиите на TTT (Train the Trainer) со клиентот и дејствување како лице за контакт на клиентот во врска со прашања за обука;
 • Обезбедување неделни повратни информации за напредокот на групите за обука за нови вработувања;
 • Развивање и доставување специфична програма и поврзана програма за обука;
 • Соработува со Тренинг и Менаџер за квалитет за мерење и подобрување на успехот на спроведената обука;
 • Креирање акциони планови за одржливи ниски перформанси на тимот;
 • Помош во дефинирањето на процедурите за обука и комуникација со Менаџерот за квалитет, оперативниот менаџер и супервизор;
 • Идентификување на потребите за подобрување во процесите/процедурите за обука и квалитет и написи за поддршка / материјали за поддршка;
 • Соработка на други задачи кои произлегуваат директно од неговата позиција;
 • Заштита на личните и деловните информации поврзани со клиентот и работодавачот и одржување на доверливоста на податоците;
 • Идентификување и означување на можни закани и инциденти кои влијаат на нормалниот работен тек и обработката на податоците;
 • Следење на сите политики и упатства за соодветна употреба на информациските системи и нивните ресурси;
 • Учество на обуките организирани од работодавачот, вклучително и обуки за заштита и обработка на податоци​.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Одлично познавање на англиски јазик - писмено и вербално;
 • Искуство во спроведување на обуки;
 • Одлични преговарачки вештини;
 • Одлични вештини за слушање;
 • Одлични писмени и вербални комуникациски вештини;
 • Многу добро владеење со MS Office апликации, on-line алатки и процеси;
 • Силни аналитички вештини и вештини за решавање проблеми;
 • Искуство во развој на содржина се смета за плус;
 • Фокус на услуги на клиентите;
 • Точност и внимавање на деталите;
 • Силна тимска работа и лидерски вештини​.

Што нудиме:

 • Компетитивна месечна нето плата
 • Целосно платен тренинг
 • Бонус за добредојде
 • Надомест за годишен одмор
 • Бонус за препорака
 • 22 дена одмор
 • Приватно здравствено осигурување
 • Програми и обуки за развој на кариера
 • Програма за благосостојба (како што се: Спортски и настани за благосостојба и активности за добросостојба)
 • Договор на неопределено работно време со 4 месеци пробен период
 • Меѓународна и мултикултурна работна средина
 • Простор за релаксација и забава
 • Можност за скратено работно време

Веќе го создадовме нашиот прв тим во Македонија и продолжуваме понатаму со проширување на тимот во Мајорел. Пријавете се на следниов ЛИНК или преку email [најави се за да го видиш е-маилот]   најдоцна до 23ти јуни 2022 и веднаш ќе стапиме во контакт со вас.

НАШИОТ НОВ ТИМ ВО МАЈОРЕЛ МАКЕДОНИЈА ВЕ ОЧЕКУВА ДА ВЕ ПОДДРЖИ ДА БИДЕТЕ УСПЕШНИ, ДА СЕ ЧУВСТВУВАТЕ ДОБРО И РАСТЕТЕ!

ПРИДРУЖИ НИ СЕ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »