Супериор: РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО СО ДОКУМЕНТ ЗА ИНВАЛИДНОСТ

РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО СО ДОКУМЕНТ ЗА ИНВАЛИДНОСТ

За компанијата: Супериор е основан во 1992 година како специјализирана компанија за производство, конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартии, фолии и флексибилна амбалажа. Нашите производи се употребуваат... повеќе за компанијата »

Супериор - специјализирана компанија за производство, конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартии, фолии и флексибилна амбалажа има потреба од лице со документ за инвалидност за работа при процес на производство на кеси и амбалажа.

За таа цел потребно е лицето да поседува:

- Поготвеност за работа во тим

-Ажурност во работата и желба за учење

Кандидатот може да биде со работно искуство или без работно искуство. Во склоп на работното место следи обука во производството на компанијата.

Вашата биографија можете да ја испратите електронски на следниот мејл [најави се за да го видиш е-маилот] или да не исконтактирате на телефонските броеви +389 2 3091 760, +389 76 852 749

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »