Возач со „Ц“ категорија

 • Објавен пред 3 месеци
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 15.12.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Новомак ДООЕЛ:

Возач со „Ц“ категорија

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

 

ВОЗАЧ СО "Ц" КАТЕГОРИЈА

 

Потребни квалификации:

 • Возачка дозвола "Ц" категорија,
 • Најмалку 2 години работно искуство со управување на возило со "Ц" категорија,
 • Организираност, работна дисциплина и флексибилност.

 

Работни обврски:

 • Управување на камион,
 • Асистенција при товарење на камионот,
 • Грижа околу потребната документација,
 • Грижа за возилото и стоката која ќе се транспортира,
 • Техничко-механичко познавање на товарни возила,
 • Да учествува во постапка на дефектажа, грижа околу сервис и отстранување на дефекти на возилото.

 

Своето CV доставете го на e-mail:jobs@novomak.mk, со назнака: „Возач со "Ц" категорија“.

КЛИКНИ