МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК / СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

 • Објавен пред 6 месеци
 • Executive Search Consulting
 • Активен до 25.01.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Нашиот клиент Лек Скопје е реномирана интернационална фармацевтска компанија со препознатлив бренд. Поради проширување на својот продажен тим, Лек Скопје има потреба од нови членови на позицијата:

МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК / СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

Барања на позицијата

 • Комуникативност, проактивност и ориентираност кон остварување на цели
 • Подготвеност за службени патувања
 • Способност за тимска работа
 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на слична позиција

Потребни квалификации

 • Завршен Медицински, Фармацевтски или Стоматолошки факултет
 • Познавање на Англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој за амбициозни кандидати ориентирани кон постигнување на резултати.

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија на jobs@esc.com.mk со назнака Медицински претставник / Стручен соработник најдоцна до 19/01/2020.

Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост. Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

КЛИКНИ