Сметководител

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 27.02.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ПАВ Мотиви:

Affiliate & Performance Marketing Manager

ПАВ МОТИВИ за нивен клиент Фирма за Увоз-Извоз од Скопје - ПИНТИА има потреба од:

Сметоководител 

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

 • Комплетно водење и контрола на сметководственото работење;
 • Контрола на книжење на финансиската и материјална документација;
 • Книжење на сметководствена документација, влезни (услуги, материјали, основни средства), излезни фактури,изводи, увози (калкулации за увоз), ДДВ;
 • Изготвување на финансиски неделни и месечни извештаи;
 • Ги врши сите подготвителни работи во врска со годишната сметка;
 • Врши контрола на сите влезни и излезни документи согласно законската регулатива како и сметководствените политики на фирмата и нивна сметководствена обработка;
 • Комуникација со сите релевантни државни институции.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • 2 години работно искуство-пожелно
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office пакет;

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено;
 • Добри аналитички способности, прецизност, уредност и одговорност;
 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Флексибилност за индивидуална и тимска работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: [email protected] 

Крајниот рок за аплицирање е: 27/02/2021.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.