Биохемичар/Нутриционист; Сметководител

  • Објавен пред 3 недели
  • ЕДШОП
  • Активен до 19.01.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Се вработува на неопределено време стручен биохемичар по исхрана /нутриционист. Предност имаат кандидатите со работно искуство.

Работно време: 40 саати неделно

 

Се вработува сметководител на неопределено време, предност имаат кандидатите со работно искуство и со познавање на албански јазик.

Работно време: 40 саати неделно