Оптометрист

За компанијата: Прима Оптика е основана во 1999 година. Денес, достапна на 3 локации во Скопје: Ул. Македонија, Сити Мол и Беверли Хилс. Во 2019 компанијата се проширува во дополнителни Express продажни места во ГТЦ и ТЦ: Лептокарија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Луксор Траде Дооел
  • Активен до 27.07.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Прима Оптика го проширува својот тим во Скопје со стручен соработник на позиција ОПТОМЕТРИСТ, подготвен за долгорочен ангажман.

Бараниот профил се кандидати со минимум 3 години работно искуство во оптика, детално познавање на стакла, контактни леќи и очила и со завршено стручно образование оптометрија.

Одбраните кандидати добиваат премиум работни услови, платени индвидуализирани обуки и можност за доусовршување и личен напредок.

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата професинална биографија со фотографија и назнака (За оптометрист) на: [email protected]