Луксор Траде Дооел

  • ЕМБС: 6445217
  • Индустрија: Трговија
  • Адреса: Бул. Јане Сандански 35-2/13
  • Град: Скопје
  • Веб: www.prima.mk
  • Основана во 1999
Прима Оптика е основана во 1999 година. Денес, достапна на 3 локации во Скопје: ГТЦ, Сити Мол и Беверли Хилс.    КЛИКНИ