Асистент за продажба

За компанијата: Прима Оптика е основана во 1999 година. Денес, достапна на 3 локации во Скопје: Ул. Македонија, Сити Мол и Беверли Хилс. Во 2019 компанијата се проширува во дополнителни Express продажни места во ГТЦ и ТЦ: Лептокарија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Луксор Траде Дооел
  • Активен до 27.07.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Прима Оптика го проширува продажниот тим со амбициозни луѓе подготвени за долгорочен ангажман.

Бараниот профил се кандидати со минимум 3 години работно искуство во продажба кои имаат активно познавање од работа со клиенти, каса и луксузни производи. 

Одбраните кандидати добиваат почетна плата од 18.000 ден, бонуси, работа во мотивирачка средина и можност за понатамошен напредок.

Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно, работа во смени и работа за викенди и празници по потреба.

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За продажен асистент) на: [email protected]