Асистент за продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • Луксор Траде Дооел
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Поради проширување на работните активности, Прима Оптика има потреба од зголемување на продажниот тим со амбициозни луѓе кои би сакале да се надградуваат и да заработат атрактивен финансиски пакет. Бараниот профил се кандидати со возраст над 30 години, со стекнато искуство во малопродажба, работа со каса и директна комуникација со купувачи. Особена предност имаат кандидати кои имаат искуство во работа со луксузни производи, имаат високо образование и говорат англиски јазик. Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За продажен асистент) на: info2@prima.mk.

КЛИКНИ