Продажен асистент

За компанијата: Прима Оптика е основана во 1999 година. Денес, достапна на 6 локации во Скопје: Ул. Македонија, Сити Мол, East Gate Mall, Беверли Хилс, ГТЦ и ТЦ. Лептокарија како и една локација во Кавадарци. Професионален тим и задоволни клиенти се наша примарна цел повеќе од 21 година. повеќе за компанијата »

Прима Оптика, достапна на 6 локации во Скопје, има потреба од продажни асистенти. Бараниот профил се кандидати, со искуство во малопродажба, работа со каса и директна комуникација со купувачи.

Потребни квалификации:

 • Искуство во малопродажба, предност искуство во продажба со луксузни производи
 • Вештини за продажба и интеракција со купувачи
 • Познавање на англиски јазик и основни познавање на Office
 • Подготвеност за тимска работа во смени
 • Организирана, одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Професионален пристап, посветеност и лојалност

Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Професионален пристап и комуникација со клиенти
 • Продажба на производите во продажното место
 • Грижа и одржување на работниот простор
 • Примена на поставените стандарди, процедури и правила за работа

Што нудиме:

 • Полно работно време 40 часа неделно
 • Професионална, комплетна и платена обука
 • Конкурентна почетна плата, плус додатоци и бонуси
 • Бонуси во согласност со постигнатите резултати
 • Можност за професионален развој и надоградба и долгорочен ангажман

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат стекнато стручно образование (оптометрија) и претходно работно искуство во оптика.

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За продажен асистент) на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Само кандидатите кои ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

За одбраните кандидати следува платена почетна обука.

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За продажен асистент Скопје) на:  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »