Асистент за продажба

  • Објавен пред еден месец
  • Луксор Траде Дооел
  • Активен до 22.08.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Прима Оптика го проширува продажниот тим со луѓе подготвени за долгорочен ангажман. Бараните кандидати се со возраст од над 30 години, минимум 3 години работно искуство во продажба и имаат активно познавање од работа со клиенти и каса. 

Одбраните кандидати добиваат почетна плата од 18.000 ден и стимулирачки бонуси. Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно и работа во смени.

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За продажен асистент) на: info2@prima.mk.

КЛИКНИ