Раководител на подружница

  • Објавен пред 6 месеци
  • Луксор Траде Дооел
  • Активен до 24.01.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Луксор Траде Дооел:

ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА

Поради проширување на работните активности, Прима Оптика има потреба од Раководител на подружница, подготвен за долгорочен ангажман. Бараниот профил се кандидати со минимум 2 години работно искуство во продажба, како и работно искуство на раководна позиција и раководење со продажен тим. Кандидатите треба да со возраст од над 35 години, да поседуваат високо образование и познавање на англиски јазик.

Одбраните кандидати добиваат плата од 30.000 ден., договор на неопределено, во 40 работни часа неделно, вклучувајќи работа во смени.


Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За Раководител) на: info2@prima.mk 

КЛИКНИ