Раководител на подружница

 • Објавен пред 11 месеци
 • Луксор Траде Дооел
 • Активен до 16.01.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Поради проширување на работните активности, Прима Оптика има потреба од:

 

Раководител на подружница 

 

Бараниот профил се кандидати со:

 • Минимум 2 години работно искуство во продажба, како и
 • Работно искуство на раководна позиција,
 • Возраст од над 35 години,
 • Да поседуваат високо образование.

 

Одбраните кандидати добиваат:

 • Плата од 30.000 ден.,
 • Договор на неопределено време,
 • 40 работни часа неделно, вклучувајќи работа во смени и работа за викенди и празници по потреба.

 

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За Раководител) на: info2@prima.mk

КЛИКНИ