Презентери во салон

 • Објавен пред една недела
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 06.06.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

ПРЕЗЕНТЕР ЗА ПРОДАЖБА ВО САЛОН (2)

Квалификации:

 • Солидно познавање на англиски јазик,
 • Солидно познавање на Office пакетот (Word, Excel),
 • Искуство на иста или слична позиција се смета за предност.

Предности: 

 • Посветеност, лојалност и одговорност,
 • Желба за работа во средина со високи барања,
 • Добри комуникациски способности,
 • Флексибилност/адаптибилност,
 • Тимско работење и кооперативност,
 • Ефективност и ефикасност.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk со назнака "Презентери во салон". 

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

КЛИКНИ