Административец (магацински службеник)

Активни огласи од ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ:

Текстилни работници - Контлори - Кројач/ка - Конфекциски работници

Австриска компанија со 25 годишно успешно работење во Македонија, поради проширување на капацитети има потреба од вработени со старосна граница до 50 години, за следните работни позиција:

  • 1 административец (магацински службеник)

 

Телефон за контакт 076/493-631  022779635   022779621

e-mail [email protected]

Лице за контакт Соња Станковска

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »