Механичар

За компанијата: ДМ Транс, е компанија која ги застапува брендовите на холандскиот производител на камиони DAF TRUCKS NV и германскиот производител на приколки KOGEL за територијата на Р Македонија. Мисијата на нашата... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • ДМ ТРАНС
  • Активен до 11.08.2021
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Скопје

ДМ ТРАНС - DAF, Македонија има потреба од следнава работна позиција:

Механичар - комерцијални возила

Услови кои треба да ги исполнува кандидатот :

  • работно искуство мин 2 години

Апликациите можете да ги испратите на следниов  e-mail:[email protected]