Градежен Техничар или Инженер

За компанијата: Друштво за молерофарбарски услуги и завршни работи во градежништвото повеќе за компанијата »

МАК-ДИЗАЈН дооел Скопје,сериозна фирма која успешно работи 27 год. на македонскиот

Мак-Дизајн соработува со реномирами клиенти-фирми. Во изминатиот период имаме изведено  работи на разни објекти,ХОТЕЛИ,ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ,ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ, АМБАСАДИ, СТАНБЕНИ ЗГРАДИ  и др. кои и ден денес редовно ги одржуваме. 

Имаме Потреба од следната работна позиција: 

Градежен техничар или Инженер архитект за изготвување на градежни книги (м/ж)
Потребни квалификации:

  • ССС/ВСС
  • Адекватно образование од областа на градежништвото и архитектурата 
  • Познавање на работа со компјутери (Word, Excel, Internet, AutoCAD)

Опис на работата:

  • Изготвување на градежни книги ( нема проектирање и цртање)

Профил на личноста:

  • Одговорна, мотивирана и стабилна личност

Ние нудиме:

  • Работа на неопределено време
  • Работни часови на ден : 8 за работа од понеделник-петок од 08.00:16.00 часот (сабота, недела и празници неработни)
  • Годишен одмор и регрес согласно со закон за работни односи
  • Плата по Договор

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »