Лице за работа во графичка работилница

  • Објавен пред 12 месеци
  • Принтмастер
  • Активен до 12.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Принт Мастер има потреба од вработување на лице за работа во графичка работилница

Потребни квалификации:

  • Основно познавање на компјутери
  • Завршено средно образование
  • Со или без работно искуство
  • Не постар од 27 год.
КЛИКНИ