ПРОГРАМЕР

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Компанијата... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Потребно образование, вештини и способности:

         Познавање OOP концепти и софтверски архитектури
         Познавање на PHP, HTML, CSS, Javascript, XML, JSON;
         Познавање на релациони бази на податоци;
         Способност за брзо адаптирање и прифаќање на веќе изработени
проекти и
         продолжување на развој на постоечки апликативни решенија
         Добро познавање на англиски јазик
         Комуникациски вештини и тимска работа
         Подготвенда учи и да работи со најнова компјутерска технологија
         Ориентираност кон решавање на проблеми
         Ефективност, ефикасности одговорностпри исполнувањето на обврските
         Чесност и доверливост


Одговорности и работни задачи:

         Анализа и дизајн на софтверски решенија;
         Развој на софтвер и пишување на техничка документација
         Одржувањена софтвер и бази на податоци
         Самостојно и совесно извршување на секоја задача
         Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција
         Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на
извршување и запазување на договорените рокови.
         Способност за работа во тимска околина и одговорност при
работа со поголеми проекти во екипа со повеќе учесници.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »