Медицинска сестра, болничар/неговател и социјален работник

 • Објавен пред 4 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 29.08.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент, дом за нега на стари лица, објавува оглас за 3 работни позиции:

1 МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

1 СОЦИЈАЛЕН РАБОТНИК

5 БОЛНИЧАРИ/НЕГОВАТЕЛИ

Потребни квалификации за медицинска сестра:

 • завршено минимум средно медицинско училиште
 • ведра, комуникативна и амбициозна личност
 • точна, прецизна и одговорна личност
 • желба за работа со стари лица

Работни задачи:

 • редење и делење терапија
 • водење медицинска грижа околу клиентите 
 • водење на медицинска документација и прием на клиенти

Што нудиме:

 • одлични примања со можност за покачување
 • платен градски превоз
 • работно време од 09-17h, 40 работни часа неделно


Потребни квалификации за социјален работник:

 • ВСС - социјална работа
 • ведра, комуникативна и амбициозна личност

Работни задачи:

 • средување на комплетна документација околу клиентите
 • социјални активности со клиентите и разговори со нив
 • надзор врз клиентите

Што нудиме:

 • одлични примања со можност за покачување
 • платен градски превоз
 • работно време од 09-17h

Потребни квалификации за болничар/неговател:

 • минимум средно образование
 • посветеност кон работата и обврските
 • комуникација и професионален однос со клиенти

Работни задачи:

 • средување и нега на старите лица и хигиена околу клиентот
 • надгледување и помош на старите лица
 • известување за тековните состојби

Што нудиме:

 • одлични услови за работа
 • платен градски превоз
 • работа во 2 смени по 12h

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат по електронска пошта на: kariera@motivi.mk. Оваа објава ќе истече на 29.08.2019 година.

Ве известуваме дека само кандидатите кои се избрани за интервју, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ