ПЕЧАТАР/ФЛЕКСО ПЕЧАТ

  • Објавен пред 4 дена
  • Бродвеј Дооел
  • Активен до 16.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Бродвеј Дооел:

Општ работник во производство/печатница

Печатар за флексо печатење на хартија и фолија 

Со работно искуство во сферата на работа 

Работно време: 08:00 - 16:00

Плата: 20,000 денари

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: contact@broadway.com.mk

КЛИКНИ