Рецепционери/ки

 • Објавен пред 3 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 28.04.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Хотел  Лондон Бед и Брекфест  има потреба од Рецепционери/ки со   работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски)

 

 

Ние нудиме:

 

 • Усовршување
 • Одлична заработка,
 • Одлични и динамични услови за работа,

 

Потребни квалификации:

 

 • Минимум завршено средно образование,
 • Задолжително познавање на англиски јазик и
 • познавање на доплнителен јазик ќе се смета за предност
 • ВСС,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција

 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Висок стандард на хигиена,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти .
 • Љубезност и педантност, со позитивен став.

 

 

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: davorjov1@gmail.com со задолжителна назнака ”Рецепционер".

 

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција

КЛИКНИ