Финансов Директор

  • Објавен пред 4 месеци
  • Глобал фајнанс груп
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Минимум 5 години работен стаж на иста или слична позиција

завршрено високо образование како и останати курсеви и пракси во областа на финансиите 

за предност во изборот на кандидатите се обрнува внимание на корпоративното работење 

КЛИКНИ