ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

  • Објавен пред 3 месеци
  • АПТЕКА МАК ФАРМ
  • Активен до 16.04.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Аптеката има потреба од два фармацевтски техничари со полежен стручен испит,со и без работно искуство.

Тел.за контакт 3071289

e-mail:makfarm1@gmail.com

КЛИКНИ