Овластен Сервисер за ПП апарати

  • Објавен пред 11 месеци
  • БИСПАГ ПАСТОР
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанија БИСПАГ ПАСТОР дооел -С копје,заради зголемен обем на работа има потреба од:

 

Овластени Сервисери за Противпожарни Апарати со минимум 3 години раб.искуство.

КЛИКНИ