Фармацевт во познат ланец на аптеки

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 28.01.2021
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје

ЕСИ (Employment Services International)  за потребите на познат ланец на  Аптеки, објавува оглас за работна позиција:

ФАРМАЦЕВТ

 

Опис на работни задачи:

 • Продажба на лекови;
 • Редење на роба;
 • Внесување на фактури;

 

Бараме:

 • Високо образование – Фармација;
 • Положен државен испит;
 • Претходно работно искуство не е потребно;
 • Солидно познавање на Англиски jазик;
 • Солидно познавање на MS Office пакетот;
 • Одлични комуникациски и организациски вештини;
 • Одговорност, професионалност и флексибилност;
 • Стручен и професионален пристап кон работата;

 

Наша понуда:

 • Работно време: 40 часа неделно - во две смени
 • Вработување на неопределено време
 • Годишен одмор според ЗРО
 • Солидни месечни и редовни примања
 • Плата: по договор, според искуство

 

Своите биографии може да ги испратите на [email protected], со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју.

Сите останати апликации ќе бидат третирани со максимална доверливост.

 

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
 [email protected], www.esi.mk