Воспитувач/ки, келнер/ки и шанкер/ки

Дримленд игротеки поради проширување на дејноста и формирање нови тимови имаат потреба од персонал за работа за работна позиција воспитувач/ки, келнер/ки и шанкер/ки.

  • Нудиме позитивна работна атмосфера со можност за работа со полно и скратено работно време.
  • Очекуваме професионалност, услужливост и ведар дух, и желба за работа со луѓе и деца.
  • Претходно работно искуство на слична или иста позиција не е задолжително (но може да биде предност)

Апликациите доставете ги на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »