Магацински работник - Петровец

 • Објавен пред 2 недели
 • Мотиви
 • Активен до 28.11.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, реномирана компанија од Индустриска зона ЌОЈЛИЈА - ПЕТРОВЕЦ вработува

Работно место: Магацински Работник  - 10 ИЗВРШИТЕЛИ

Работни задачи:

 • Обезбедување на помош за складирање на стоки во одговорност и на други организациони единици
 • Врши препакување на стока, мерење и декларирање
 • Одржување на чист простор за складирање за да се обезбеди чисто опкружување на другите вработени кои влегуваат во магацинскиот простор
 • Осигурува дека стоките се складираат безбедно, собирање и сортирање на сите стоки за добивање на најефикасна употреба на просторот за складирање
 • Ја осигурува палетата пред транспорт , завиткувајки ја со стреч фолија или со некои друго сигурносно средство
 • Одговорен е за совесно ракување на стоката и со средствата за работа
 • Извршува работи како што се пакување на стоката во транспортните единици (кутии, палети и сл.)
 • Ја селектира готовата стока по дефинирани насоки и процедури за работа

Одговорен е за:

 • За квантитативен и квалитативен прием на роба при влез и излез од склад
 • За контрола на состојбата на просториите и одржување на хигиената
 • Одржување на опремата
 • Пребројување на стоката при влез и излез;
 • Потпишува испратница во отсуство на раководителот на склад

Квалификација:

 • ССС
 • Со 1 година работно искуство.

Што нудиме

 • Работа во две смени
 • Се работи од Понеделник до Петок
 • 18,000 до 20,000 мкд нето плата
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака, Магацински Работник-ЌОЈЛИЈА  најдоцна до: 28/11/2020

 

КЛИКНИ