МАРКЕТИНГ СОРАБОТНИК

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 21.11.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Ние сме Американска Компанија, отворивме фирма во Охрид, Струга и Дебар и со тоа вработуваме соработници без работно искуство кои би работеле според наши стандарди - пропозиции.


“ Маркетингот е во прогрес во светот бидете и вие дел од тимот”

 

Потребни услови:

  • Мин ССС,
  • Македонски или албански јазик, 
  • Б категорија, возачка дозвола,
  • 18-40 години.

 

Своите CV-а доставувајте ги преку полето АПЛИЦИРАЈ!

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ИНТЕРВЈУ!!!

 

КЛИКНИ