Logistics Specialist

За компанијата: Кромберг и Шуберт се фокусира на развој и производство на комплексни системи за ожичување за автомобилската индустрија. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Kromberg & Schubert Macedonia Bt DOOEL:

Production shift leader - Facility Manager - Production team leader - Техничар во одржување - Payroll Officer

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »