Оператор за печатење (сито печатење)

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 05.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Клучни задачи и работни обврски:

 • Следење на налози и рокови за изработка
 • Печатење на материјали
 • Контрола на квалитет
 • Предавање на отпечатените материјали на понатамошна доработка
 • Грижа и (операторско) одржување на машините за печатење

 

 Потребни карактеристики:

 • Динамични и позитивни личности,
 • Поседуваат етика и лојалност,
 • Спремни за континуирана лична и стручна надградба и усовршување
 • Умеат и сакаат да работат во тим,
 • Почитуваат рокови и процедури,
 • Минимум 3 години работно искуство на иста позиција.

Нудиме:

 • Дообука и тренинг на кандидатот
 • Одлична работна атмосфера
 • Можност за континуирана лична и стручна надградба и усовршување
КЛИКНИ